Van Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentteki yaklaşık 6 bin kilometrelik yol ağını daha konforlu ve güvenli hale getirmek için çalışan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, asfalt sezonunu en verimli şekilde geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler, Muradiye (Bêgirî) ilçesine bağlı Görecek (Mozexan) Mahallesi ve Saraç mezra yolunda sıcak asfalt serimi yapıyor. Muradiye Şelalesi’ne giden yolun devamı niteliğindeki yolda kısa süre önce başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Nazillispor–Vanspor maçını naklen yayınlayacak kanal belli oldu! Nazillispor–Vanspor maçını naklen yayınlayacak kanal belli oldu!

Ekipler daha önce sathi kaplama olan ve kullanım ömrünü tamamlayan yolda altyapı ve üstyapı çalışması ve PMT çalışmalarını tamamlayarak, sıcak asfalt serimine geçti.

Kısa sürede tamamlanması planlanan yolda ayrıca Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yol çizgi ve trafik uyarı levha çalışmaları da yapılacak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ