Kültür Yolu Festivali kapsamında Van birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Van Kültür Yolu festivalinin 5. gününde Fatma Turgut Van’da birlerce sevenleriyle buluşurken Van YYÜ’den mezun olan İngiliz dili ve Edebiyatı öğrencileri Üniversitenin mezuniyet töreninden sonra Kep ve cübbeleriyle Fatma Turgut konserine gittiler.

Konser esnasında mezun olan öğrencileri fark eden ünlü sanatçı Fatma Turgut, öğrencilerin daha yakına gelmesini istedi. Daha önce ilk defa böyle bir durumla karşılandığını belirten Fatma Turgut,

“Aramızda mezun olan öğrenciler var ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Öğrencilerin isteği üzerine hep beraber onlara kep attıracağız, çok heyecanlıyım.” İfadesini kullanan Turgut, 3’ten doğu geriye sayarak binlerde izleyici önünde öğrencilere kep attırırken hayranları tarafından da büyük alkış aldı.

Van YYÜ öğrencilerine kep attıktan sonra Fatma Turgut, “Umarım kalbinizden geçen mesleği yaparsınız her şey kalbinizce olsun.” İfadesini kullanarak konsere kaldığı yerden devam etti.

Van Kültür Yolu Festivali’nde son gün! İşte son gün sahne alacak ünlü isim… Van Kültür Yolu Festivali’nde son gün! İşte son gün sahne alacak ünlü isim…

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ZENÜN YEŞİL