TFF, geçtiğimiz aylarda yeni bir karar ile 2.Lig ve 3. Lig’ten bazı takımlarının maçlarını ücretsiz Youtube kanalından canlı yayınlayacağını duyururken 37 hafta müsabakasında TFF YouTube hesabında en çok izlenen karşılaşmalar belli oldu.

AMEDSPOR MAÇI ZİRVEDE YER ALDI

2.Lig’de Beyaz ve Kırmızı gruplarda şampiyonluk ve play-off yarışında kıran kırana mücadele devam ediyor. TFF YouTube hesabında canlı yayınlanan 2. Lig ve 3. lig 37 hafta maçlarında en çok izlenen maçlar belli olurken Amedspor’un Somaspor ile oynadığı şampiyonluk maçı en çok izlenen maç oldu.

VANSPOR MAÇI 56 BİN İZLENDİ

Beyaz Grupta Esenler Erokspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, adana Demirspor maçını 6-1 gibi farklı bir galibiyet elde etti. Vanspor-Ankadar Demirspor maçı haftanın en çok izlenen maçlar arasında yer aldı. Şampiyonluğu etkileyen Vanspor-Ankadar Demirspor maçı haftanın en çok izlenen 6.maç oldu.

ŞAMPİYONLUK MAÇI EN ÇOK İZLENEN 2.MAÇ OLDU

3.Lig’de ise 28 hafta maçları sonunda Batman Petrolspor, Turgutluspor ile şampiyonluk maçına çıktı. Maçı 3-2 kazanan Batman Petrolspor şampiyon olarak 2.Lig’e çıktı. Şampiyonluk maçına taraftarlar büyük ilgi gösterirken Youtube’de en çok izlenen 2.maç oldu.

Somaspor-Amedspor 845 bin izlenme ile haftanın en çok izlenen maçı oldu.

2. Turgutluspor- Batman Petrolspor 140 bin izlenme

3. Diyarbekirspor Bursaspor 130bin izlenme

4. Ankaraspor Nazilli Belediyespor 75bin

5. Kastamonuspor Ispartaspor 73 bin izlenme

Van UMK’den gönüllüler için temel eğitim kampı! Van UMK’den gönüllüler için temel eğitim kampı!

6. Vanspor Ankara Demirspor 56 bin izlenme ile 6. Sırada yer aldı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER:ZENÜN YEŞİL