Edinilen bilgiye göre olay, Tuşba ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Serinlemek için gölete giren B.S. (15) isimli çocuk suyun içinde gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis, 112 Acil Servis, Van İtfaiye Dairesi Başkanlığı sualtı ekibi sevk edildi.

15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

16 yıl yanında çalıştığı kuyumcudan milyonluk vurgun yaptı! 16 yıl yanında çalıştığı kuyumcudan milyonluk vurgun yaptı!

Van İtfaiye Dairesi Başkanlığı dalgıçları 10 dakikalık çalışma sonucu 15 yaşındaki B.S.'nin cansız bedenine ulaşıldı. B.S.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürülürken yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

AKINTIYA KAPILAN 1 KİŞİ ARANIYOR

Serinlemek için Van Gölü'ne giren 3 arkadaş, bir süre sonra akıntıya kapılınca çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olayın yaşandığı bölgeye Sahil Güvenlik, AFAD, UMKE ve ekipleri sevk edilirken gölden 2 kişinin cansız bedenini çıkardı. Gölde kaybolan 1 kişi için ise ekipler arama kurtarma çalışmalarını yürütüyor.

BOĞULAN 3 KİŞİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Van'da serinlemek isteyen Müslüm Ülgen, Serhat Elçi ve Ramazan Babat, öğle saatlerinde Tuşba ilçesi Çarpanak Adası yakınlarındaki Van Gölü'ne girdi. 3 arkadaş, bir süre sonra akıntıya kapılınca çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Kaynak: ŞEHRİVAN-İHA