Van'da yaz aylarının gelmesiyle birlikte boğulma vakası haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yine 3 arkadaşıyla Van Gölü'ne giren ve kısa süre sonra akıntıya kapılıp kaybolan 22 yaşındaki Ahmet Hilmi Hanalp kaybolduktan 9 gün sonra bulunmuştu. Bu gün de yeni bir acı haber daha geldi. Serinlemek için Van Gölüne giren 3 arkadaştan 2'si akıntıya kapılarak boğulurken 1 kişi ise kayboldu. Van Gölünden boğulan 2 kişinin isimleri de belli olurken kaybolan 1 kişiyi ise arama çalışmaları devam ediyor.

A W246708 01

AKINTIYA KAPILAN 1 KİŞİ ARANIYOR

Serinlemek için Van Gölü'ne giren 3 arkadaş, bir süre sonra akıntıya kapılınca çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olayın yaşandığı bölgeye Sahil Güvenlik, AFAD, UMKE ve ekipleri sevk edilirken gölden 2 kişinin cansız bedenini çıkardı. Gölde kaybolan 1 kişi için ise ekipler arama kurtarma çalışmalarını yürütüyor.

Van’da yetişmez denilen meyveyi üretti! Şimdi para sayıyor Van’da yetişmez denilen meyveyi üretti! Şimdi para sayıyor

BOĞULAN 2 KİŞİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Van Gölünden boğulan 2 kişinin isimleri de belli olurken kaybolan 1 kişiyi ise arama çalışmaları devam ediyor. Serinlemek için Van Gölüne giren 3 arkadaş Ramazan Babat, Müslüm Ülgen ve Serhat Elçi öğle saatlerinde Tuşba ilçesi Çarpanak Adası yakınlarında göle girdi. ekipler 2 kişinin cansız bedenine ulaşırken akıntıya kapılarak kaybolan Ramazan Babat'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN