VAN

Sağlıklı yaşamın yeni adresi: Beyza Nur İddiğ kliniği Van'da açıldı!

Diyetisyen Beyza Nur İddiğ’in Sağlıklı Yaşam, Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi açıldı. Klinikte sağlıklı beslenme, hastalıklarla beslenme, sağlıklı kilo vermek kiloyu koruma gibi birçok alanda vereceği hizmet ile Van’da sağlıklı yaşamın yeni adresi olacak.

Abone Ol

Diyetisyen Beyza Nur İddiğ’in yeni açtığı Sağlıklı Yaşam, Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi ile Van’da sağlıklı yaşamın yeni adresi olacak. Açılışa İŞKUR Müdürü Selma Biçek ve Diyetisyen Beyza Nur İddiğ’in yakınları katıldı.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ ADRESİNİZ OLACAK

Diyetisyen Beyza Nur İddiğ tarafından Kazım Karabekir Caddesi Hafiziye Mahallesi Neva Sokak May Ofis adresinde yeni açılan Sağlıklı Yaşam, Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi danışan kabulüne başladı.

Merkezi hakkında bilgi veren Diyetisyen Beyza Nur İddiğ, “Kendi adım altında açtığım kliniğimde hizmet vermekteyim. Hastalıklarla beslenme, kilo alma, kilo verme, gebelik ve emzirme ve birçok alanda hizmet veriyorum. Siz değerli danışanlarımızı kliniğimizde görmekten mutluluk duyarız.” İfadelerini kullandı.

İŞKUR Müdürü Selma Biçek, “Bugün bir kadın işverenin iş yerini açmakla büyük gurur ve onur duydum. İlimize hayırlı olsun” dedi.

ADRES: Kazım Karabekir Caddesi Hafiziye Mahallesi Neva Sokak May Ofis Kat 5 No: 22 İpekyolu/Van Telefon: 0850 811 76 15