21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması sürüyor. Narin'in öldürülmesi herkesi üzerken, soruşturma kapsamında da tutuklanan 11 kişi cezaevine gönderildi.

Amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran'ın tutuklandığı soruşturmada ise Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın günler öncesinde yaktığı ağıtlarında dikkat çeken sözler kullandı. Güran'ın verdiği çelişkili ifadelere bir yenisi daha eklendi.

ANNE YÜKSEL GÜRAN’IN AĞITINDA DİKKAT ÇEKEN DETAY!

Gülistan Doku'nun ailesinin Narin kaybolduktan sonra Yüksek Güran'ı ziyaret ettikleri sırada çekilen bir video, sosyal medyaya düştü. Söz konusu ziyaret sırasında anne Yüksel Güran'ın söylediği ifadeler herkesin dikkatini çekti. Sosyal medyadan paylaşılan bu görüntüler kısa sürede viral olurken kullanıcılar tarafından binlerce kez izlendi.

"NE OLUR KIZIMI BIRAKIN"

"Narin karanlıkta kalmasın. Gülistan'ın ailesi yanmış biz de yanmayalım. Kimseler yanmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor."

Instagram'da yeni dönem! Instagram'da yeni dönem!

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Söz konusu anlar, kısa sürede birçok kişinin dikkatini çekerken; söz konusu video görüntüsü sosyal medyada da çok konuşuldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ