VAN

Mutfağa dair her şey bu adreste: Lineadecor Van’da açıldı!

Türkiye'nin lider mutfak markası Lineadecor yüksek ürün ve hizmet kalitesiyle Van'da açıldı. Her geçen gün büyümeye devam eden Lineadecor, mutfakta farklı çözümlerle müşteri beklentilerini karşılayabilmek için birbirinden şık tasarımlarını Türkiye'de 78, yurt dışında ise 23 satış noktasında sergiliyor.

Abone Ol

Van’da yeni mağazası ile müşterilerinin karşısına çıkan Lineadecor, 17 Ekim Perşembe günü açılış kokteyli düzenledi. İş dünyasının temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği Lineadecor mağaza açılış kokteyline; Lineadecor Genel Müdürü Zeynep Ecemiş, Lineadecor satış ve pazarlama yöneticileri, Van yetkili satıcısı Mises Mimarlık firma sahipleri Emirhan Özdemir ile M. Mirac Keser ve çok sayıda davetli katıldı. Lineadecor Genel Müdürü Zeynep Ecemiş, mağaza yatırımlarına belirledikleri hedefler doğrultusunda devam ettiklerini söyledi.

KİŞİYE ÖZEL TASARIMLAR

Türkiye’nin birçok yerinden yetkili satıcı olarak mağaza açma talepleri aldıklarını ifade eden Ecemiş, gelen bu talepleri dikkatlice değerlendirdiklerini vurguladı. Lineadecor’un birbirinden şık tasarımlarını daha geniş kitlelere ulaştırmak istediklerini vurgulayan Ecemiş, tasarımlarında modüler mutfağın olanaklarını genişletip, kişiye özel taleplere cevap verebilmeyi ve sunulan farklı çözümlerle müşteri beklentilerini karşılayabilmeyi öncelik olarak aldıklarını iletti.

LİNEADECOR’DA TEKNOLOJİ VE MODERN BİR ARADA

Lineadecor mutfakları,  ahşap sektörünün deneyimli firması Dekor Ahşap Ürünleri San. A.Ş. tarafından üretilmektedir. 1991 yılında faaliyete başlayan Dekor Ahşap, üretim kalitesine verdiği önem doğrultusunda teknolojiye ve insana yönelik yatırımlarını sürekli artırarak modüler mutfak sektörünün gelişiminde öncü rol oynamıştır. Samandıra’da kurulan fabrika, belirlenen hedefler doğrultusunda 2006 yılı itibariyle taşınarak, Gebze'de son derece modern bir üretim tesisine dönüştürülmüş ve yıllık üretim kapasitesi 25 bin adete ulaşmıştır. Lineadecor mutfakları bugün Gebze'de 30 bin metrekare alana sahip üretim tesislerinde, en son teknolojilerle ve modern bir anlayışla üretilmektedir.

TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ MUTFAK MARKASI

Lineadecor marka mutfak mobilyaları hem seçkin inşaat projelerinde tercih edilerek, hem de Türkiye'nin her bölgesinde ve çok sayıda noktada hizmet veren yetkili satıcıları aracılığıyla kullanıcısının beğenisine sunulmaktadır. Türkiye'nin en önemli mutfak markası olmasının yanında Lineadecor mutfakları, Orta ve Yakın Doğu'dan, Avrupa ve Amerika'ya kadar dünyanın pek çok ülkesinde sayıları her geçen gün artan yetkili satıcıları aracılığıyla müşterileriyle buluşmaktadır.