Eski hal mevkiinde madde bağımlısı bir kişi, etrafındakilerle tartışmaya başladı. Yaşanan tartışmanın ardından madde bağımlısının etrafındakilere bıçakla saldırması sonucu 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Emniyet müdürlüğünden açıklama

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bahçelievler Mahallesi eski hal mevkiinde bir kişinin, etrafındaki kişilere bıçakla saldırdığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Madde bağımlısı bir şahsın yaşanan tartışma sonucunda etrafında bulunan kişilere bıçakla saldırması üzerine ekiplerimiz olay mahalline intikal etti. Ekiplerimiz geniş güvenlik önlemleri alarak konuya müdahale etti. Yaralanan şahıslar Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı."

Sonbahar yağmurları hangi bölgelerde etkili olacak? Sonbahar yağmurları hangi bölgelerde etkili olacak?

Öte yandan saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yakalandı

Olayla ilgili Bingöl Valiliği'nin açıklaması da şu şekilde:

Bugün saat 13.30 sularında ilimiz merkez Bahçelievler Mahallesinde cinnet geçirdiği düşünülen madde bağımlısı bir sahsın kesici alet ile sivil vatandaşlarımıza yönelik yaptığı saldırı sonucu iki (2) vatandaşımız vefat etmiş, yaralanan 7 vatandaşımız da Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır.

Saldırıyı gerçekleştiren şahıs emniyet güçlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup konu ile ilgili adli işlemler devam etmektedir.

Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: AA & ENSONHABER