21 Temmuz Pazar günü, Çeşme Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek olan konserin gelirinin tamamının ÇESAL’a bağışlanacağını açıklayan Işın Karaca, "Özellikle son dönemde Ege’de yaşanan orman yangınlarından zarar gören doğa ve hayvanlar için bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Benim elimden şarkı söylemek geliyor" dedi.

Burak Özçivit'ten Kürtçe bir filmde oynar mısınız? sorusuna yanıt! Burak Özçivit'ten Kürtçe bir filmde oynar mısınız? sorusuna yanıt!

Ünlü sanatçı Işın Karaca, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"21 Temmuz’da Çeşme Açık Hava Tiyatrosu’nda buluşuyoruz. Özellikle bu son dönemde Ege’de yaşanan orman yangınlarında zarar gören doğa ve hayvanlar için bir şeyler yapmamız gerekiyordu. @cesaldernegi ile birlikte yararlı olabilmek adına elimden geleni yapmaktan onur duyuyorum. Tüm bilet satışlarının ve konserin gelirini ÇESAL Doğa ve Hayvan Severler Derneğine bağışlıyoruz. Benim elimden şarkı söylemek geliyor. Bölgemizdeki doğa ve hayvanlara sahip çıkmak hepimizin görevi."

Kaynak: İHA