Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı kulübün tarihindeki en golcü yabancı oyuncu olmaya çok yakın. Mauro Icardi, 1 kez daha fileleri havalandırması durumunda sarı-kırmızılı formayla en fazla gol atan ikinci yabancı oyuncu olan Milan Baros'u yakalayacak.

CANLI İZLE… Vanspor'da son durum! Kubilay Önay ile Spor ŞehriVan Canlı Yayın İzle CANLI İZLE… Vanspor'da son durum! Kubilay Önay ile Spor ŞehriVan Canlı Yayın İzle

60 gole ulaştı

İlk 2 sezonunda 55 gol atan Icardi, bu sezona da iyi başladı. Çıktığı 11 resmi müsabakada 5 kez ağları havalandıran yıldız santrfor, sarı-kırmızılı takımdaki toplam gol sayısını 60'a yükseltti.

Icardi'nin Galatasaray'da resmi maçlarda en fazla gol atan yabancı oyuncu listesinde 61 golle ikinci sırada bulunan Çek santrfor Milan Baros'u yakalamasına 1, geçmesine ise 2 gol kaldı.

Gözü Hagi'nin rekorunda

Icardi, Baros'u geçmesi durumunda gözünü sarı-kırmızılı kulübün efsanesi Gheorghe Hagi'nin rekoruna dikecek. Rumen yıldız, 192 müsabakada attığı 72 golle Galatasaray'ın en golcü yabancı oyuncusu konumunda. Yaklaşık 3 maçın 1'inde gol sevinci yaşayan Icardi, sezon bitmeden Hagi'nin rekorunu kırarak zirveye oturmayı hedefleyecek.

Kaynak: AA