Hakkari-Van yolunun alternatif karayolu ağına bağlandığı açıklandı. AK Parti Hakkari İl Başkanı avukat Zeydin Kaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca Hakkari-Van yolunun alternatif yol olarak karayolu ağına bağlandığını açıkladı. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kaya, geçtiğimiz yıl itibarıyla yaptıkları girişimlerin sonuç bulduğunu dile getirdi.

Dikkat! Bitlis’in 2 ilçesinde yarın elektrikler yok Dikkat! Bitlis’in 2 ilçesinde yarın elektrikler yok

BAŞKAN KAYA, HAKKARİ-VAN YOLUNUN ALTERNATİF KARAYOLU AĞINA BAĞLANDIĞINI AÇIKLADI

Başkan Kaya paylaşımında, “Hakkari-Van alternatif karayolu yolu müjdesi. Valimiz/Belediye Başkan Vekilimiz sayın Ali Çelik ile birlikte geçen yıldan itibaren yaptığımız girişimler sonucu geçen yıl Özel İdare ekiplerince açılan Hakkari/Merkez/Geçitli Köyü ve Van/Gürpınar/Yalınca-Sıcaksu (Tüzek) Köyü Güzergahı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, Hakkari-Van alternatif yolu olarak karayolu ağına bağlanması uygun görülmüş ve onaylanmıştır” dedi.

“HİZMETLER DEVAM EDİYOR”

Hizmetlerin devam ettiğini belirten Kaya, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın “YOL MEDENİYETTİR” şiarıyla başlattığı hizmetler, bizim Hakkâri'miz için de elhamdülillah devam etmektedir. Bizlere bu imkânları ve önceliği sağlayan; başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Abdulkadir Uraloğlu, Valimiz sayın Ali Çelik ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum. Devletimiz daim, milletimiz kaim olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-VEYSEL İZGİ