Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, alışılmışın dışına çıkmaya devam ediyor. Tadic'i sağ kanatta oynatan, Ferdi'yi ise sol açıkta deneyen Portekizli teknik adam, Fred’in sakatlığı nedeniyle bu bölgeyi kime emanet edeceği konusunda çalışmalar yürütüyor.

Mourinho’nun 8 numara pozisyonu için adı öne çıkan Mert Hakan Yandaş’ı yedek kulübesinde oturtup, ikinci yarıda sahaya sürmesi bekleniyor. EURO 2024’teki performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu ise Mourinho’nun jokeri olacak.

ŞİMDİ DE 8 NUMARA

Tatili biter bitmez kampa katılan Ferdi, İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda oynanan ilk maçta ön tarafta görevlendirildi. Mourinho, Lille maçlarında da milli oyuncuyu Fred’in yerine 8 numarada oynatmayı planlıyor.

Son dakika! Amedspor başkanı trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu Son dakika! Amedspor başkanı trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu

NEREDEYSE HER YERDE OYNADI

Ferdi, Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde ofansif orta saha olarak transfer edilmişti. Daha önce sol ve sağ bekte oynamış olan oyuncu, son Lugano eşleşmelerinde sol açıkta denendi.

Kaynak: EN SONHABER