Nazillispor–Vanspor maçının canlı yayınlanacağı kanal belli oldu! İşte detaylar… Nazillispor–Vanspor maçının canlı yayınlanacağı kanal belli oldu! İşte detaylar…

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF’nin olağan seçimli genel kurulunda Vanspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Esenler Erokspor maçında yaşananlara değinen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önceki dönem TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’ye yönelik sert açıklamalarda bulundu.

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ’TAN VANSPOR’A DESTEK

Türk futbolunun kaostan çıkamaz bir hale geldiğini savunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç; “Türk futbolundaki adaletsizlik her geçen gün derinleşiyor. Sorun sadece sahada hakem marifetiyle yaşatılan adaletsizlikler değildir. Geçtiğimiz sezon Vanspor’a yapılan haksızlıklara da değinen Başkan Ali Koç, Geçen sezon çok enteresan bir şey oldu. Pek çok şaibeli maç oynandı, mesajla bir takım şampiyon amaçlı çıkarken rakibi sahaya U-19 takımıyla çıktı. Bir şampiyon adayı olan takım bu durumu protesto etmek için sahadan çekildi. Kulüplerimizin ekonomileri sürdürülebilir olmaktan uzaklaştıkça Türk futbolu bahis çetelerinin cenneti haline gelmeye devam edecektir. Kısacası Türk futbolundaki adaletsizlik ve haksız rekabet futbolun birleştirici gücünü azaltarak her geçen gün toplumu farklı yönlerden olumsuz anlamda etkiler seviye gelmiştir.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-HAKAN İZGİ