ŞEHRİVAN HABER - Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirilen Gazze yardımlaşması sürerken Van'da da iki önemli sanatçının katılımıyla bir İyilik Gecesi düzenlenecek.

İsrail'in Gazze'de yaşattığı soykırım ve kanlı işgal sürerken Müslüman coğrafyasında, Gazze'deki mazlumlara destek olmak için girişimler sürüyor. İşgal ve zulmünü her geçen gün sürdüren İsrail'in verdiği tahribata karşı yaraları sarmaya çalışan ülkelerden biri olan Türkiye'de farklı dernek ve kuruluşlar eliyle sürekli yardım faaliyetleri yürütülüyor. Bu buluşmalardan biri Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Van'da gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Zeki Taştan'ın yeni kıtabı çıktı: Akılay yayımlandı! Prof. Dr. Zeki Taştan'ın yeni kıtabı çıktı: Akılay yayımlandı!

Van Temsilciliği İyilik Gecesi adıyla yapılacak olan Gazze Yararına Yardım Gecesi'nde Dursun Ali Erzincanlı ve Murat Belet, Vanlılar ile buluşacak.

12 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek gece, Van Uygulama Oteli'nden saat 18.00 ile 22.00 satleri arasında yapılacak. İki önemli sanatçıyı ağırlayacak olan dernek bu geceden elde ettiği gelirleri Gazze'deki ihtiyaç sahipleri yarırına kullanacağını açıkladı.

Öte yandan paylışalan bilgilerde geceye katılım için Bilet Satış noktaları olarak da Medine Pazarı, Helal Market ve Kural Kırtasiye olarak belirlendi.

Kaynak: FATMA POLATCAN