Engin Polat’ın cezaevinden tahliye edilmesinden sonra eşi Dilan Polat’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar, çift arasında gerilime neden oldu. Engin Polat’ın tahliye sırasında Dilan Polat’a karşı sergilediği soğuk ve sinirli tavırlar, boşanma iddialarını artırdı. Çiftin yurt dışına çıkış yasağı devam ederken, bir sonraki duruşma tarihi belirlendi.

2024 Türkiye Güzeli belli oldu! 2024 Türkiye Güzeli belli oldu!

Mahkemenin tahliye kararının ardından Dilan Polat ve ablası Sıla Doğu, ‘Enerji’ şarkısıyla videolar çekmiş, sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Eleştiri yağmuruna tutulan Dilan Polat, bir anlık sevinçle video çektiğini bundan sonra paylaşımlarına dikkat edeceğini ifade etmişti.

SON DAKİKA ENGİN POLAT HABERLERİ: Engin Polat ve 3 sanık tahliye edildi! İşte ilk açıklama - Son Dakika Haberler Milliyet

ENGİN DİLAN’I ÖPERKEN İTTİ

Engin Polat’ın cezaevinden çıkarken Dilan Polat’a sinirli bakması, öperken itmesi sosyal medyada gündem oldu. Engin’in Dilan’a karşı soğuk tavırları sonrası ‘Boşanacaklar mı?’ iddiası çok konuşuldu. Dilan Polat cezaevi yolunda ardı ardına paylaşımlar yapmasının Engin Polat’ı sinirlendirdiği iddia edildi.

“BOŞANACAKLAR MI?”

10 aylık ayrılık sonrasında Engin Polat'ın kendisini karşılamaya gelen Dilan Polat’ın yüzüne bakmadığı anlara “Engin Polat artık Dilan'la mutlu olamayacak gibi görünüyor”, “Boşanıyor mu?”, “Yüzüne bile bakmadı” yorumları yapıldı.

Polat çifti hakkında verilen yurt dışına çıkış yasağı devam edecek, bir sonraki duruşma ise 19 Aralık’ta yapılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ