Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katmaya çalıştığı iddia edildi. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Al-Ahli'ye transferi iptal olan Nijeryalı futbolcuyu kiralamak için Napoli ile iletişime geçti.

RMC Sport'ta yer alan habere göre; ise Osimhen, Galatasaray'ın teklifini kabul etti. Sarı kırmızılı yönetimden iki görevli ismin Victor Osimhen için İtalya'ya gittiği de belirtiliyor.

ICARDİ'NİN SAKATLIĞI ETKEN OLDU

Hasret bitiyor! Vanspor taraftarı ile buluşuyor… Hasret bitiyor! Vanspor taraftarı ile buluşuyor…

Sarı-kırmızılı takımın, Osimhen transferi için hızlanmasının en büyük nedeninin ise Mauro Icardi'nin sakatlığı olduğu öne sürüldü. Avrupa'da transfer döneminin kapanmasını fırsat olarak gören Sarı-kırmızılı idareciler, bu hamle ile taraftarların da yeniden yönetime desteğini kazanmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon Çizme ekibi ile tüm kulvarlarda 32 maça çıkan 25 yaşındaki Nijeryalı forvet, 17 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Değeri 100 milyon euro olan Osimhen'in Napoli ile sorunlar yaşadığı bilinirken Conte de yıldız futbolcuyu kadroda düşünmediği için yerine Romelu Lukaku'yu transfer ettirmişti.

Kaynak: HABER 7.COM