İstanbul'da İlknur ve Ayşenur'u öldüren Semih Çelik hakkında şoke eden detaylar! İstanbul'da İlknur ve Ayşenur'u öldüren Semih Çelik hakkında şoke eden detaylar!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin 6’ıncı durağı olan Van’da festival tüm hızıyla devam ediyor. Dün gece Kültür Yolu Festivali kapsamında Van’da ilk defa konser veren Bengü, konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözüyle bitirmesi bir grup tarafından protesto edildi.

BENGÜ, İLK KEZ VAN’DA BİR KONSER VERDİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde, birbirinden ünlü isimler sahne alıyor. Bu isimlerden birisi olan Bengü, Van'da ilk kez konser verdi. İlk defa Van'a geldiğini söyleyen ve oldukça mutlu olduğunu belirten Bengü, "Uzun zamandır hiç bu kadar heyecanlanmamıştım, kalbim duracak gibi oldu. Van'a hep gelmek istedim ama kısmet olmadı" ifadelerini kullandı.

Konsere bu sözlerle başlayıp şarkılarını seslendiren Bengü, konserin sonunda ise protesto edildi. Konseri ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' sözleriyle bitiren Bengü, seyirciler tarafından protesto edildi.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Şarkılarını söyledikten sonra "Ne mutlu Türküm diyene" sözleriyle konserini bitiren Bengü'ye seyircilerden tepki geldi. Van konserinden kareleri Instagram hesabından yayınlayan Bengü, yaşanan olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ