ŞEHRİVAN HABER - Yeni sezonun ilk maçı öncesi kentteki basın mensupları ile bir araya gelen ve yönetimi ile birlikte kameraların karşısına geçen Vanspor FK yönetim kurulu başkanı Erol Temel ve yönetim kurulu üyeleri önemli açıklamalarda bulundu.

Vanspor'un 2-1'lik galibiyet ile başladığı 2. Lig müsabakaları öncesinde şeffaf bir süreç yürütmek adına gelir gider hesaplarını paylaştı. Toplantıda konuşan Genel Sekreter Gökhan Hanoğlu takımın son mali verilerini kalem kalem açıkladı.

Vanspor maçında yüreklerin ağza geldiği anlar! Vanspor maçında yüreklerin ağza geldiği anlar!

İŞTE VANSPOR'UN GELİR GİDER DAĞILIMI

Şeffaflık noktasında kamuoyun her zaman açık olacaklarını belirten Vanspor Genel Sekreteri Gökhan Hanoğlu, “Başkanımızın zikrettiği gibi kongreden sonra bizler şeffaflık noktasında gelir ve giderlerimiz gerek basın ile gerekse kamuoyu ile paylaşacağız. Kongremizden bu yana toplam Gelirler toplamımız 142 Milyon 876 Bin 709 liradır. Giderler toplamı 142 Milyon 876 Bin 709 liradır. Futbolcu peşinat ve bonservis giderleri  102 Milyon 206 bin, spor malzemeleri giderleri 2 Milyon 250 bin, Gıda ödemeleri 893 bin, Seyahat ve Konaklama 1 Milyon 812 bin, Noter İşlemleri 51 bin, Tesisler bakım ve onarım 760 bin, Medikal malzeme alımı 435 bin, Geçmiş dönem Futbolcu personel ve piyasa ödemeleri, 34 Milyon 222 bin, reklam ve görünürlük 46 Bin mali müşavir 150 bin liradır.” Dedi.

BAŞKANDAN REKOR DESTEK

Öte yandan Vanspor'da gelirleri oluşturan kalemlerde Başkan Erol Temel'in sunduğu miktarın yüksekliği dikkat çekti. Açıklamada 55 milyon TL'nin sponsorlardan geldiği ifade edilirken, yönetim kurulunun 27 milyon TL sunduğu, başkan Erol Temelli'nin ise 59 milyon TL'lik bir katkı sunduğu açıklandı."

Muhabir: ZENÜN YEŞİL