Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’ten acı haber geldi. 27 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Rojin’in cansız bedeni Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, günlerdir kayıp olan Rojin’in cansız bedeninin Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulunduğunu açıkladı.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, cansız bedeni Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulunan Rojin Kabaiş için baş sağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Yerlikaya’dan Van’da cansız bedeni bulunan Rojin’in ailesine başsağlığı mesajı Bakan Yerlikaya’dan Van’da cansız bedeni bulunan Rojin’in ailesine başsağlığı mesajı

İşte Başkan Güray’ın baş sağlığı mesajı: “İlimizde 27 Eylül 2024 Cuma gününden bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabır, Aziz Milletimize de başsağlığı diliyorum.”

Muhabir: VEYSEL İZGİ