GÜNCEL

Ankara kulislerini hareketlendiren iddia! Kabinede değişecek ilk isim belli oldu!

Arnavutluk ve Sırbistan'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti kadrolarında ve kabinede bir değişim yaşanacağının sinyalini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu flaş açıklaması sonrası Ankara kulisleri hareketlenirken “Kabinede değişecek ilk isimin kim olacağı belli oldu” iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabinede değişiklik yapılabileceğinin sinyalini vermesinin ardından tüm gözler hangi bakanların değişeceği ve yerine gelecek isimlerin kim olacağına çevrildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Ankara kulisleri hareketlenirken kabinede değişecek ilk isim belli oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN KABİNEDE DEĞİŞİKLİK SİNYALİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada "Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir" dedi.

KABİNEDE DEĞİŞECEK İLK İSİM BELLİ OLDU İDDİASI

Haberler.com'un haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın flaş açıklamaları sonrası kabinede hangi isimlerin değişebileceği sorusu sorulmaya başlandı. Ankara kulislerinde ise dikkat çeken bir isim konuşuluyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın görevden alınacağı yerine de Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekçi'nin getirileceği konuşuluyor.

BOMBA KASIM GÜLPINAR İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası Ankara kulislerinde günün en çok konuşulan ismi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı oldu. Geçtiğimiz aylarda Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Kasım Gülpınar'ın istifa sürecinde AK Parti ile masaya oturduğu ve Yeniden Refah Partisi'nden istifa etmesi karşılığında Tarım Bakanı'nı belirlerken kendisine danışılmasını istediği öne sürülmüştü.