ŞEHRİVAN HABER - Trendyol 1. Lig'in iddialı takımlarından biri olarak yola çıkan fakat aldığı puan kayıpları ile ligin zirvesinden iyice uzaklaşan Amedspor'da sular durulmuyor. 

Bu sezon oynadığı 9 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 2 de mağlubiyet alarak ligde 12'inci sırada yer alan Amedspor'da kötü gidişat sürüyor. Bir türlü beklediği puanları toplayamayan ve beklentilerin altında kalan bir konumda bulunan Amedspor'da teknik direktör ve oyuncularla ilgili tartışmalarla birlikte bir taraftan da takımın kendi sahasında verdiği mücadele tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Maçlarını oynadığı Diyarbakır Stadyumu'nda sezon başından bu yana zemin sorunu yaşanması nedeniyle taraftarı ile beklenilen buluşmayı gerçekleştiremeyen Amedspor, evindeki maçları deplasmanda oynamaya devam ederken takımndan taraftarı üzen bir açıklama daha geldi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, bu haftanın maçı için de stadyum değişikliği kararı alındığı açıklanırken, o değişiklik şu sözlerle duyruldu; "27 Ekim Pazar günü kendi sahamızda oyananması planlanan Pendikspor karşılaşmamız, stadyum zeminin futbol oynamaya elverişli olmaması sebebiyle yapılan görüşmeker sonucunda Iğdır Şehir Stadyumu'na alınmıştır. Maç saati daha sonra duyurulacaktır."

Ancelotti’den rest: Arda Güler'e artık forma giymeyecek Ancelotti’den rest: Arda Güler'e artık forma giymeyecek

Muhabir: VEYSEL İZGİ