VAN

Akaryakıt fiyatlarında tarife değişti: Benzin ve motorine indirim!

Araç sahipleri dikkat! Brent petrol fiyatlarının dalgalanması ve dövizdeki değişiklikler, akaryakıt fiyatlarında tarife yine değişti. Akaryakıt fiyatları bugünden geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına indirim gelirken benzin indirimi sonrası bir indirim de motorine geliyor. İşte güncel Van, İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatı...

Abone Ol

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş pompaya indirim olarak yansıyor. Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla beraber benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Dün gece benzine yapılan indirim sonrası bir indirim haberi daha geldi. Sektör kayaklarından edinilen bilgiye göre motorine de indirim geliyor. İşte güncel Van, İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatı...

BENZİNE İNDİRİM GELDİ

Geçtiğimiz hafta benzine yapılan indirim ve motorine yapılan zam sonrası dün gece benzinin litre fiyatına indirim gelirken motorin fiyatları içinde sevindirici haber geldi. Brent petroldeki düşüş ve dövizdeki değişikliğe bağlı olarak Benzin fiyatlarında bu gece yarısından itibaren 1 lira 45 kuruşluk indirim geldi.

MOTORİNE DE İNDİRİM GELİYOR

Dün gece benzine yapılan indirim sonrası bir indirim haberi daha geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 91 kuruş indirim bekleniyor.

İNDİRİM SONRASI BENZİN LİTRE FİYATI

Benzine gelen 1,46 TL indirimin ardından İstanbul’da ortalama litre fiyatları 43,21 TL’ye, İzmir’de 43,98 TL’ye ve Ankara’da 43,53 TL’ye gerilerken Van’da da benzine yapılan indirim sonrası fiyatlar 44,73 TL’ye düştü.

MOTORİN LİTRE FİYATI (23 AĞUSTOS 2024)

Mazot fiyatı ortalama olarak İstanbul’da 43,84 TL, İzmir’de 44,80 TL ve Ankara’da ise 44,31 TL’den Van’da ise 45,50’den satışa sunuluyor.