31 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonrası AK Parti'deki değişim rüzgarı devam ediyor. Türkiye genelinde CHP, 47 yıl sonra ilk kez birinci parti konumda çıkarken AK Parti ise 22 yıl sonra ilk kez 2’nci parti konumuna düştü. Geçtiğimiz aylarda 7 ilin il başkanı değişirken 4 ilin daha il başkanlığına yeni atamalar yapıldı.

4 İLİN DAHA İL BAŞKANI DEĞİŞTİ

Yeni atanan il başkanları, teşkilatlarıyla birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ederken AK Parti'de 4 ilin daha il başkanı değişti. AK Parti Teşkilat Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Rize, Şanlıurfa, Mardin ve Kahramanmaraş'a yeni il başkanları atamalar yapılırken yeni atamalar teşkilat başkanlığınca açıklandı.

4 İLE YENİ ATAMA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, olası erken seçim için tarih verdi! CHP Genel Başkanı Özgür Özel, olası erken seçim için tarih verdi!

AK Parti Teşkilatlarından yapılan açıklamalara göre; Rize İl Başkanlığına Yılmaz Katmer, Şanlıurfa İl Başkanlığına Mehmet İlhami Günbegi, Mardin İl Başkanlığına Mehmet Uncu, Kahramanmaraş İl Başkanlığına ise Burak Gül atandı.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda, yeni il başkanlarına başarılar dilenirken eksi il başkanlarının bugüne kadar görev sürelerinde yaptıkları hizmetlerden dolayı Hikmet Ayar, Ali İhsan Delioğlu, Vahap Alma ve Cüneyt Doğan'a teşekkür edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ