Son dönemlerde Emlak Yönetim platformu üzerinden ihaleler ve online müzayedeler yoluyla satışlar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı üzerinden yeni bir ilana daha çıktı. Geçtiğimiz günlerde 32 ilde 175 muhtelif arsayı TOKİ üzerinden satışa çıkaran bakanlık bu kez de 10-11-12 Eylül’de Van’ın da aralarında bulunduğu 57 ilde tam tam 747 muhtelif arsayı müzayede şeklinde satışa sunacak.

Yüzde 25 peşin kalanı 24 ay vade ile satılacak olan arsalar İstanbul, Ankara ve İnternet üzerinden gerçekleştirilecek online müzayedeler ile satışa sunulacak. 3 ayrı Lot şeklinde satılacak olan arsalar 10-11-12 Eylül’de saat 10.30’da satılacak.

İşte arsa satışının yapılacağı o iller:

Lot 001-239: Ankara, Adıymaan, Ağrı, Amasyan, Ardahan, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Bursa, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığı, Erzurum, Eskişehir, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Sakarya, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova Yozgat.Lot 240-477: Aksaray, Diyarbakır, Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Bitlis, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Malatya, Muğla, Van.

Lot 478-747: İstanbul, Mersin, Mardin, Samsun.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, gazileri kabul etti TBMM Başkanı Kurtulmuş, gazileri kabul etti

SATIŞLARLA İLGİLİ DİĞER DETAYLARE ULAŞMAK VE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Muhabir: VEYSEL İZGİ