TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 6 da 6 yaparak yeni sezona müthiş bir başlangıç yapan Vanspor’da puan kayıpları devam ediyor. İzmir’de Altınordu’ya konuk olan Vanspor, maçın ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı maçta 82. dakikada Bekir Can Kara’nın attığı gol ile beraberliği yakalayarak Van’a 1 puanla dönüyor.

BEKİR CAN KARA’NIN KAFA GÖLÜ VANSPOR’A 1 PUANI GETİRDİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Vanspor, yarın İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Altınordu’ya konuk oldu. Çekişmeli geçen maçta Altınordu, ilk yarıyı Vanspor karşısında 26 İlkan Sever’in golüyle 1-0 önde kapadı. Maçın ikinci yarısında iki takımda birçok fırsatta yararlanamazken Vanspor maçın son dakikalarında önde baskı kurarak gol bulmaya çalıştı. Soldan gelişen Vanspor atağından defanstan dönen topu Bekir Can Kara’nın kafa gölüyle eşitliği sağladı. Golden sonra atalarına devam eden Vanspor skoru değiştirecek gölü bulamadı ve maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Süper Lig'de 35. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu! Süper Lig'de 35. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu!

VANSPOR, FIRSAT TEPTİ

Vanspor’da puan kayıpları sürüyor. Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Vanspor, lider Esenler Erokspor’un puan kaybettiği ve 1461 Trabzon’un bay geçtiği haftayı iyi değerlendiremeyerek büyük bir fırsat tepti. Beyaz Grup’ta üst üste aldığı kötü sonuçlardan sonra 3.sıraya kadar gerileyen Vanspor buhaftayı 1 puanla kapatarak 2.sıraya yerleşti.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ