Süper Lig yolunda 1. Lig'de play-off heyecanı başlıyor! İşte maçların programı Süper Lig yolunda 1. Lig'de play-off heyecanı başlıyor! İşte maçların programı

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor maçı için flaş bir karar alarak maçın güvenlik gerekçesiyle seyircisiz oynanmasına karar verdi.

HER İKİ MAÇ İÇİN FLAŞ GELİŞMELER YAŞANDI

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Esenler Erokspor ile Vanspor arasındaki şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı. Şampiyonluk mücadelesi veren her iki takımın kritik maçları öncesi flaş kararlar alınırken Serik Belediyesporlu futbolcular alacaklarını ödenmemesini sebep göstererek maça çıkmama kararı aldı. Bu karar Vanspor cephesinde büyük yankı uyandırırken Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu’ndan hafta sonu oynanacak olan Bursapor-Vanspor maçı ile ilgili yeni bir karar aldı.

BURSAPOR-VANSPOR MAÇI SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son hafta oynanacak olan Bursaspor-Vanspor maçının seyircisiz oynanmasına karar verdi. Cumartesi günü saat 15.00’te Bursaspor, sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor’u ağırlayacak. Van’da oynanan ilk maç güvenlik gerekçesi nedeniyle seyircisiz oynanmıştı. Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, flaş bir karar alarak maçın güvenlik gerekçesiyle seyircisiz oynanmasına karar verdi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-ŞABAN BEYAZSAÇ