Uzun yıllar kentte STK’larda başkanlık yapan ve halihazırda kentteki en önemli yatırımcılardan biri olarak iş yaşamanı sürdüren Zahir Kandaşoğlu, gündemde kalmaya devam ediyor.

Sadece yatırımları ile değil, kentle ilgili hiçbir zaman eksik etmediği yorumları ve kentin sorunları konusundaki duyarlılığı ile de bilinen Kandaşoğlu, kenti yakından ilgilendiren tüm buluşma, etkinlik ve projelerde de yer alıyor. Vanspor’a olan ilgisi, kent halkına tebessüm ettiren çıkışları ile de bilinen Kandaşoğlu, kentteki esnaf, tüccar ve vatandaşın nemli günlerine ve davetlerine de katılmayı ihmal etmiyor.

Kentte en çok görünen isimlerden biri olan ve halihazırda VATSO adındaki bir derneğin de başkanlığını yapan Kandaşoğlu bu kez de Van’da bir düğünde sahne alan şarkıcıya eşlik ederken görüntülendi. Kentin en renkli simalarından biri olan Kandaşoğlu, ısrarı kıramayarak kendisine uzatılan mikrofondan şarkıya eşlik etti. O anları hem salondakilere hem de sosyal medyada videoyu izleyenlere tebüssüm ettirdi.

İstanbul'da kadın polisi şehit eden saldırgan yakalandı! İşte o anlar... İstanbul'da kadın polisi şehit eden saldırgan yakalandı! İşte o anlar...

Muhabir: VEYSEL İZGİ