GÜNCEL

VGC’den üyelerine önemli çağrı!

Geçtiğimiz günlerde seçimi tamamlanan Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni başkan Orhan Aşan seçilmişti. Aşan ve yönetimi resmi olarak görevlerine başlamasıyla yol ve ulaşım sıkıntısı çeken üyelerine ücretsiz kart temini için üyelerine önemli bir çağrıda bulundu.

Abone Ol

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni Başkanı Orhan Aşan ve yönetim resmi olarak göreve başlamasıyla Van’da önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bilim Kalesi Eğitim Kurumları ile işbirliği yaparak üyelerine indirim müjdesi veren VGC üyelerine önemli bir çağrıda bulundu.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nden yapılan açıklamada; “Van Büyükşehir Belediyesi ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, üyelerimizin faydalanması adına daha önce sağlanan ücretsiz BELVAN Kartlarının yenilenmesi ve olmayanlarında yeni kart almaları adına işlemler tamamlanmıştır. BELVAN Kart Merkezine 109 üyemizin tam listesi teslim edilmiştir.

İŞTE İSTENEN BELGELER

Bu doğrultuda; Yeni Kart çıkaracak üyelerimiz; Nüfus Kimlik Kartı ve 1 adet fotoğraf.

Yenileme yapacak üyemiz ise; sadece Nüfus Kimlik Kartı ile Van Büyükşehir Belediyesi BELVAN Kart Merkezine başvuruda bulunabilir.

BELVAN Kart Merkezi: Aydin Perihan AVM Karşısı, Şerefiye Mahallesi Vali Sokak Akdamar Yapı Konutu A Blok No: 16 (Eski Vali Konağı Arkası) İpekyolu/Van” denildi.