Yeni sezonda teknik direktörlük koltuğuna Tahsin Tam'ın getiren Vanspor, güçlü bir kadro kurarak yıllardır özlemini çektiği 1.Lig’e çıkmak istiyor. Yeni sezonun yapılanmasına hız veren Vanspor, kadrosuna önemli isimleri katarken iç transferde de birçok oyuncu ile anlaştı. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalırken ilk antrenmanına çıkan teknik direktör Tahsin Tam, Sosyal medya hesabı VanOrg’ye önemli açıklamalarda bulundu. Tam, taraftarımızla beraber kentimize şampiyonluğu getireceğiz dedi.

TAM: HEDEFİMİZ NET ŞEHRİN İSTEDİĞİ ŞAMPİYONLUĞU GETİRECEĞİZ

Van Gölü canavarı gerçek mi? Bütün oklar Akdamar Kilisesindeki o sembolü işaret ediyor! Van Gölü canavarı gerçek mi? Bütün oklar Akdamar Kilisesindeki o sembolü işaret ediyor!

Vanspor yeni teknik direktörü Tahsin Tam, “Erol başakn geldikten sonra göstermiş olduğu motivasyon beni etkiledi. Başkanın Vanspor için neler yaptığını nasıl çabaladığına şahit oluyoruz. Vanspor’da bildiğim oyuncular var daha önce çalıştığım birkaç isim var. Kongre sürecinide yakından takip ettim. Şehrin birlik ve beraberliğini gördüm. Şehrin kenetlenmesi bizi başarıya götürecektir. Kadromuz çok dinamik tempolu bir takım. Oyunun içinde kalarak keyifli bir oyun oynayacağız. Uzun süredir gelmeye şampiyonluğu bizde istiyoruz. Hedefimiz net şehrin istediği şampiyonluğu getireceğiz.”

Muhabir: ZENÜN YEŞİL