Elazığ mağlubiyetinin ardından Vanspor, Menemen mesaisine ara vermeden başlarken hafta sonu Menemenspor deplasmanına gidiyor.

VANSPOR MENEMEN FK’YA KONUK OLACAK

Elazığspor mağlubiyeti sonrası Başkan Erol Temel'den ilk açıklama! Elazığspor mağlubiyeti sonrası Başkan Erol Temel'den ilk açıklama!

Nesine 2.Lig’de Vanspor, hafta sonu ligde 4’te 4 yapan Menemen FK’ya konuk olacak. Maç öncesi ligde lider konumunda yer alırken Menemen FK bu sezon oynadığı 4 maçta 11 gol attı ve evinde oynadığı iki iç saha maçında da kalesini gole kapattı. Menemen FK, ligde oynadığı 4 maç sonunda 12 puanla ligin zirvesinde yer alırken Vanspor ise 4 maçta topladığı 7 puanla 7 sırada yer aldı.

VANSPOR’UN RAKİBİ MENEMEN’DEN DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİK

Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 2-0, Karaman FK'yı 2-1, Belediye Derincespor'u 1-0 ve son olarak da Nazilli Belediyespor’u 4-1 mağlup etti. Menemen FK, iç sahada oynadığı Belediye Derincespor ve Yeni Mersin İdmanyurdu maçlarında da kalesini gole kapatarak dikkat çeken bir istatistiğe imza attı. . Menemen FK evinde oynadığı maçlarda gol yemezken ligde Aksaray’ın ardından 11 gol atarak en golcü takım konumunda.

VANSPOR MENEMEN KARŞISINDA ÇIKIŞ ARIYOR

Nesine 2.Lig Kırımızı Grupta Vanspor kritik bir viraja giriyor. Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Elazığspor’a 2-0 mağlup olan Vanspor, ligin 5.hafta maçında lig lideri Menemen’e konuk olacak. Maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan Vanspor, Menemen’i yenerek zirve yarışında kalmak istiyor.

Muhabir: NECMETTİN DURSUN