VANSPOR

Vanspor'un maçı canlı yayınlanacak mı? TFF’den resmi açıklama yapıldı!

Vanspor, ligin 7.haftasında ligin Arnavutköy Belediyespor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta sahasında Aksarayspor’a yenilen Vanspor kader maçına çıkıyor. Taraftarlar, Vanspor açısından önemli olan bu maçın canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ederken maça saatler kala TFF, resmi açıklamayı yaparak 2.Lig’de bu hafta canlı yayınlayacağı maçları belirledi. Peki, Arnavutköy Belediyespor-Vanspor maçı canlı yayınlanacak mı? İşte maça dair tüm detaylar…

Abone Ol

Nesine 2.Lig’de futbol heyecanı ligin 7.hafta maçlarıyla devam ediyor. Ligde galibiyete hasret kalan Vanspor, ligin 7.haftasında deplasmanda Arnavutköy Belediyespor’a konuk olacak. Ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet alamayan Vanspor, Arnavutköy Belediyespor maçını kazanarak kötü gidişata dur demek istiyor. Taraftarlar Vanspor için büyük önem taşıyan bu maçın canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ederken TFF, resmi açıklamayı yaparak 2.Lig’de bu hafta canlı yayınlayacağı maçları belirledi.

TFF, her hafta 2.Lig ve 3.lig’den bazı maçları kenti Youtube hesabından canlı yayınlıyor. TFF Nesine 2.Lig ve 3.Lig’in 6’ıncı haftasında canlı olarak yayınlayacağı maçlar belli oldu.

VANSPOR KADER MAÇINA ÇIKIYOR

4 maçta galibiyet alamayan Vanspor, Arnavutköy Belediyespor maçını kazanarak kötü gidişata dur demek istiyor. Ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, ve 2 de mağlubiyet alarak ligde 8’inci sırada yer aldı. Ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Vanspor, Arnavutköy Belediyespor’u yenerek zirve yarışından kopmak istemiyor.

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR-VANSPOR MAÇI CANLI YAYINLANACAK MI?

TFF geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Nesine 2.Lig ve 3. Lig’de her hafta birçok maçı kendi YouTube kanalında canlı olarak yayınlıyor. Bu kapsamda TFF’nin bu hafta canlı yayınlayacağı maçlar belli olurken Arnavutköy Belediyespor-Vanspor maçını canlı olarak yayınlanacak maçlar arasına almadı.

TFF’den yapılan açıklamada; “Nesine 2. Lig 7. hafta müsabakaları ile Nesine 3. Lig 7. hafta müsabakaları arasından TFF YouTube kanalı aracılığıyla yayınlanacak olan 6 maç belirlenmiştir” denildi.

Yayınlanacak olan müsabakaların listesi şu şekilde:

13 Ekim 2024 Pazar

Nesine 2. Lig Beyaz Grup

14.30 Karaköprü Belediye Spor-Batman Petrol Spor

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup

15.00 Ankara Demirspor-Belediye Derince Spor

19 Ekim 2024 Cumartesi

Nesine 3. Lig 2. Grup

15.30 İnegöl Kafkas Spor Kulübü-Onukspor Kelkit Hürriyet Spor Kulübü

20 Ekim 2024 Pazar

Nesine 3. Lig 1. Grup

15.00 Düzce Cam Düzcespor-Karşıyaka

Nesine 3. Lig 3. Grup

15.00 Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor-Çorlu Spor 1947

Nesine 3. Lig 4. Grup

14.30 Mardin 1969 Spor-Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü