TFF 2.Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Vanspor yeni sezon öncesi kadro planlaması doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Forvet bölgesi için uzun süredir yoğun şekilde çalışan Vanspor yönetimi sonunda aradığı oyuncuyu Trabzonspor’da buldu. Vanspor geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Trabzonspor’un genç yıldız adayı Batuhan Kör’ü bonservisiyle beraber transfer ettiğini açıklamıştı. Transfer sonrası oyuncunun Vansppor’a maliyeti merakla konusu olurken Trabzonspor KAP’a yaptığı açıklama ile transferin detaylarını açıkladı.

2024-2025 sezonuna iddialı bir kadro kurmak isteyen Vanspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Forvet bölgesine önemli bir takviye yapan Vanspor, Trabzonspor'un genç forveti Batuhan Kör'ü bonservisiyle beraber kadrosuna katarak önemli bir transferi gerçekleştirdi.

BATUHAN KÖR’ÜN VANSPOR’A MALİYETİ BELLİ OLDU

Vanspor-Elazığspor maçı için TFF'den flaş karar! Vanspor-Elazığspor maçı için TFF'den flaş karar!

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamada; "Profesyonel futbolcumuz Batuhan Kör'ün, Van Spor FK'ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Van Spor FK, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 7.000.000.-TL ödeme yapacaktır. Ayrıca Van Spor FK, Kulübümüze, şarta bağlı bonus olarak 5.000.000.-TL ile futbolcunun bir başka kulübe geçici ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek transfer bedelinin Yüzde 20'sini ödeyecektir." Denildi.

Muhabir: ŞEHRİVAN HABER: NECMETTİN DURSUN-ZENÜN YEŞİL