2024-2025 sezonuna iddialı bir kadro kurmak isteyen Vanspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere’yi açıklayan Vanspor, son olarak 3 futbolcuyu da renklerine bağladı.

 İç transfer de Vanspor Kerem Çağatay ve Burak Kavlak ile anlaşma sağlanırken geçtiğimiz sezon Kırşehirspor forma giyen, başarılı orta saha oyuncusu Sergen Yatağan ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Vanspor kulüp sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Kaptanla Yola Devam! Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen başarılı futbolcu Kerem Çağatay ile yeniden anlaşma sağlamıştır. Yeni sezonda futbolcumuz Kerem Çağatay’a başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını dileriz.” İfadelerine yer verirken ikinci transferi de şu söyler ile duyurdu

G S Ome P Xa Q A A Cbz R

“Kulübümüz geçtiğimiz sezon Kırşehirspor forma giyen, başarılı orta saha oyuncusu Sergen Yatağan ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.” Denildi. Son olarak Vanspor “Sarı duvar ile yola devam!

Vanspor'un yeni sezon formalarının fiyatı belli oldu! İşte fiyatlar… Vanspor'un yeni sezon formalarının fiyatı belli oldu! İşte fiyatlar…

Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen başarılı futbolcu Burak Kavlak ile yeniden anlaşma sağlamıştır.

Yeni sezonda futbolcumuz Burak Kavlak’a başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını dileriz.” İfadeleri kullanıldı

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-ŞABAN BEYAZSAÇ