VANSPOR

Vanspor’dan orta sahaya sürpriz transfer!

Önümüzdeki sezon 2.Lig’de mücadele edecek olan Vanspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda teknik direktörlük için Tahsin Tam ile anlaşan Vanspor, kadrosunu yeni isimleri katmaya devam ediyor. Transfer çalışmaları kapsamında Vanspor orta saha bölgesine önemli bir transfer yaparken geçtiğimiz sezon Iğdır FK ile şampiyonluk yaşayan Mert Örnek ile anlaşmaya vardı.

Abone Ol

Önümüzdeki sezon TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Vanspor, iddialı bir kadro kurarak yıllardır özlemini çektiği 1.Lig’e çıkmak istiyor. Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, kadrosuna önemli isimleri transfer ederek kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Vanspor, geçtiğimiz sezon Iğdır FK’da oynayan Mert Örnek ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

MERT ÖRNEK VANSPOR’DA

Mert Örnek, kariyerinde Süper Lig’de boy gösteren birçok takımda forma giydi. Mert Örnek, Bursaspor, Giresunspor, Yeni Malatyaspor formasını terletirken ve son olarak geçtiğimiz sezon Iğdır FK ile şampiyonluk yaşadı. Vanspor’dan yapılan duyuruda; “Hoşgeldin Mert !! Bi xêr hatî Mert !! Kulübümüz geçtiğimiz sezon Iğdır FK ile şampiyonluk yaşayan başarılı oyuncu Mert Örnek ile anlaşmaya varmıştır. Futbolcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileğiyle.” denildi