Vanspor Futbol Kulübü, önemli bir adım atarak isim sponsorluğu konusunda Artı Değer İnşaat ile anlaştığını duyurdu. Daha önce ACN Türk ismini taşıyan Vanspor, bu anlaşma ile birlikte kulübün ismi, resmi olarak "Artı Değer İnşaat Vanspor Futbol Kulübü" olarak değişecek.

Kulüp resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada” Vanspor Futbol Kulübü olarak, futbol takımımızın isim sponsoru "Artı Değer inşaat" firması ile iş birliğine girdiğimizi duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Van şehrine ve sporun gelişimine olan katkılarıyla tanınan Artı Değer inşaat, kulübümüzün büyümesine ve başarısına önemli bir destek sağlamaktadır.

Bu değerli sponsorluk anlaşması, takımımızın sadece finansal açıdan değil, ayni zamanda performans ve motivasyon açısından da güçlenmesini sağlayacaktır.

Artı Değer İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı, Vanlı iş insani Sayın Nazım Karakoç'a bu anlamlı katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz. Artı Değer ismiyle

Birlikte, Vanspor olarak yeni sezonda daha büyük hedeflere ulaşma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.” İfadelerine yer verildi.

Muhabir: ZENÜN YEŞİL