VAN

Vanspor’da yeni sezon öncesi flaş ayrılık!

TFF 2.Lig’de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Vanspor’da transfer hareketliliği sürüyor. İç transferde birçok oyuncu le anlaşan Vanspor, dış transferde de önemli isimleri kadrosuna katarak ligin en iddialı takımların arasında yer aldı. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalırken Vanspor’da flaş bir ayrılık yaşandı.

Abone Ol

Yeni sezona yeni yönetim ile başlayan Vanspor, birbirinden önemli isimleri transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Vanspor, birçok oyuncu ile yollarını ayırırken flaş bir isimle daha yollarını ayırdı.

YENİ SEZON ÖNCESİ FLAŞ AYRILIK

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında birçok oyuncu ile yollarını ayıran Vanspor, geçtiğimiz sezon takımda forma giyen Zafer Göktuğ ile yollarını ayırdığını açıkladı. Vanspor’dan yapılan açıklamada; Teşekkürler Zafer Göktuğ! Geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen Zafer Göktuğ ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Verdiği mücadele ve katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.” denildi