VAN

Vanspor'da Sedat Dicle'ye önemli görev!

TFF 2.Lig’de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalırken Vanspor’da yeni sezonun yapılanma çalışmalarına da hız verildi. Vanspor'da bir yandan transfer çalışmaları sürerken bir yandan da futbolda başarıyı yakalamak için önemli isimleri yönetim kadrosuna katıyor. Bu kapsamda Vanspor’da sportif genel koordinatörlük görevine Sedat Dicle getirildi.

Abone Ol

Önümüzdeki sezon TFF 2.Lig Kırımızı mücadele edecek olan Vanspor teknik direktörlük koltuğuna Tahsin Tam’ı getirirken iç ve dış transfer dede önemli isimleri kadrosuna kattı. Yeni sezon çalışmalarına hız veren Vanspor'da Sedat Dicle önemli görev üstlendi. Vanspor, sportif genel koordinatörlük görevine Sedat Dicle’nin getirildiğini açıkladı.

Vanspor’dan yapılan yazılı açıklamada; “Kulübümüz yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda, sportif genel koordinatörlük görevine Sayın Sedat Dicle getirilmiştir. Kendisi, yıllara dayanan deneyimiyle Vanspor’un sportif vizyonunu daha da ileri taşımak için önemli bir rol üstlenecektir. Sedat Dicle’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Denildi.