Vanspor’a sakatlık şoku! 2 önemli isim haftalarca sahadan uzak kalacak… Vanspor’a sakatlık şoku! 2 önemli isim haftalarca sahadan uzak kalacak…

Yeni sezonun yapılanmasının çalışmalarına hız veren Vanspor, kadrosuna önemli isimleri kattı. Bu sezon 2.Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Vanspor, iç ve dış transferde birçok ismi kadrosuna katarak kadrosunu güçlendirdi. Transfer çalışmaları sürdüren Vanspor, bir oyuncu ile karşılıklı anlaşılarak yollarını ayırırken 01 Adana ile oynanan maçta yüzüne darbe alan Yusuf Abdiaoğlu’nun sağlık durumu hakkında da bir açıklama yaptı.

ALPAY KOÇAKLI İLE YOLLAR AYRILDI

Vanspor yaptığı açıklama ile Alpay Koçaklı’nın ayrılığını şu sözlerle duyurdu. Açıklamada; “Teşekkürler Alpay Koçaklı! Geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen Alpay Koçaklı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Verdiği mücadele ve katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.”

VANSPOR, ERCİYES KAMPINI TAMAMLAYARAK VAN’A DÖNÜYOR

Yeni sezon hazırlık kampını Kayseri’de geçiren Vanspor’un Erciyes’teki kampı bugün sona ererken 19 Ağustos Pazartesi günü Van’a toplanacak.

YUSUF ABDİAOĞLU’NUN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

01 Adana ile oynanan maçta yüzüne darbe alan Yusuf Abdiaoğlu’nun sağlık durumu hakkında da bir açıklama yaptı.

Vanspor açıklamasında; “Adana 01 FK ile oynadığımız hazırlık maçının 4. dakikasında futbolcumuz Yusuf Abdiaoğlu yüzüne aldığı darbe sonrası sakatlık yaşamıştır. Yapılan tetkikler neticesinde futbolcumuza burun kırığı teşhisi konmuştur.” Denidi.

Kaynak: HABER MERKEZİ