VANSPOR

Vanspor’da flaş ayrılık: 2 önemli isim takıma veda etti!

Önümüzdeki sezon TFF 2. Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Vanspor, transfer çalışmalarına hız verirken iç transferde önemli isimlerle anlaşma sağlarken önemli isimler de takımdan ayrıldı. Furkan Saki, Muhammed Gönülçar’ın ayrılmasının ardın 2 flaş isim daha takımdan ayrıldığını açıkladı. Deneyimli kaleci Nurullah Aslan ve Vanspor en önemli gol silahı Sinan Kurumuş sosyal medya hesapların bir mesaj yayımlayarak Vanspor’a veda ettiklerini açıkladı.

Abone Ol

Önümüzdeki sezon TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Vanspor yeni sezonun planlamasına da hız verdi Bu kapsamda Teknik direktörlük koltuğuna Tahsin Tam’ı getiren Vanspor iç transfer çalışmaları kapsamında iki önemli isimle anlaşan Vanspor’da yeni ayrılıklarda peş peşe gerçekleşti. Geçtiğimiz sezon takıma dahil olan kaleci, Nurullah Aslan ve forvet oyuncusu Sinan Kurumuş kendi sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımlayarak Vanspor’a veda ettiklerini açıkladı.

Önümüzdeki sezon TFF 2. Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Vanspor, iyi bir kadro kurmak istiyor. Bu kapsamda Teknik Direktörlüğe Tahsin Tam’ı getiren Vanspor iç transferde geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyan Ahmet Eren ve Hasan Bilal ile yeniden anlaştı.

SİNAN KURUMUŞ VE NURULLAH ASLAN VANSPOR’A VEDA ETTİ

Geçtiğimiz sezon Vanspor’da başarılı bir performans ortaya koyan iki futbolcu Vanspor’a veda ettiklerini açıkladı. İki futbolcu kendi sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımlayarak Vanspor'a veda etti.

İşte o paylaşımlar;

İşte Sinan Kurumuş'un veda mesajı;