VANSPOR

Vanspor’a sakatlık şoku! 2 önemli isim haftalarca sahadan uzak kalacak…

TFF 2.Lig’de Vanspor bu sezon yaptığı birbirinden flaş transferlerle ligin en iddialı takımını kurdu. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Vanspor, ligde oynadığı 3 maçta 7 puanla 2 sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta oynanan Giresunspor maçında sakatlanan Masis Gülük ve antrenmanda sakatlanan Ayberk Kaygısız’ın son durumları belli olurken Elazığ maçı öncesi Vanspor’a 2 kötü haber birden geldi.

Abone Ol

Yeni sezona yeni yönetimle başlayan Vanspor ligin en pahalı kadrosunu kurdu. Bu sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkan yönetim yaptığı birbirinden önemli transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi. Vanspor’un bu sezon transfer ettiği iki futbolcudan kötü haber geldi. Giresun maçında sakatlanan Massis Gülük ve antrenmanda sakatlanan Ayberk Kaygısız’ın son durumları belli olurken iki oyuncu haftalarca sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

VANSPOR’A 2 KÖTÜ HABER BİRDEN

Vanspor’da 2 sakatlık şoku birden geldi. Hafta sonu oynanacak olan Elazığ maçı öncesi iki sakatlık moralleri bozdu. Antrenmanda sakatlanan Ayberk Kaygısız ameliyat olacakken Giresunspor maçında sakatlanan bir diğer oyuncu Massis Gülük ise sağ ayak tarak kemiğinde strese bağlı bir kırık tespit edildi.

AYBERK KAYGISIZ

Vanspor’dan yapılan açıklamada; “Futbolcularımızdan Ayberk Kaygısız, antrenmanda yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası detaylı sağlık kontrollerinden geçmiş ve artroskopi ameliyatı olmasına karar verilmiştir.

MASİS GÜLÜK

Giresunspor karşılaşmasında sakatlanan bir diğer oyuncumuz Massis Gülük'ün ise yapılan tetkikler sonucunda sağ ayak tarak kemiğinde strese bağlı bir kırık tespit edilmiştir. Her iki futbolcumuzun da tedavi süreçlerine ivedilikle başlanmış olup, onları en kısa sürede, eskisinden daha güçlü ve formda bir şekilde aramızda göreceğimize inanıyoruz. Ayberk ve Massis'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sabırlı ve başarılı bir iyileşme dönemi diliyoruz” denildi.