VANSPOR

Vanspor yeni hedefini belirledi!

Yeni sezon başlamasına kısa bir süre kala Vanspor yönetimi lig öncesi basınla bir araya geldi. TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Vanspor yeni sezona yeni yönetim ile yola çıkarken Başkan Erol Temel ve yönetimi yürütülen çalışmalar ile ilgili bir açıklama yaptı. Lig öncesi takım ile ilgili önemli açıklamalar yapan Başkan Erol Temel, Vanspor'un yeni sezondaki hedefini açıkladı.

Abone Ol

19 Temmuz yapılan olağanüstü kongrede Erol Temel yeni yönetimi devraldı. Tek liste ile girilen yeni Olağanüstü Genel Kurul’da geçtiğimiz dönemlerde de yönetimde yer alan, iş insanı Erol Temel, kırmızı-siyahlı kulübün yeni başkanı oldu. Kongreden sonra ikinci kez basınla bir araya gelen Başkan Erol Temel bu sene Vanspor hakkettiği yerde olacak dedi. Toplantıya yönetim kurul üyeleri, basın mensupları ve Taraftar grubu başkanları katıldı.

TEMEL: VAN’IN BENİMSEDİĞİ YENİ BİR TAKIM KURDUK

Vanpor’un hakkettiği yere getireceklerini dile getiren Vanspor Başkanı Erol Temel, “Kongre dille getirdiğimiz gibi Van halkı ve basın ile bütünleşeceğiz. Yaklaşık 2 aydır yol arkadaşlarımızla gece gündüz demeden beraber çalıştık. Son çalışmalarımızla beraber Van’ın benimsediği yeni bir takım kurduk. Biz Vanspor’u hak ettiği yere getirmek için yolla çıktık. Yolumuzun sonunda inşallah şampiyonluk olacak. Hep beraber bu kupayı kaldıracağız.” İfadelerini kullandı. 

“VANSPOR’U BU SENE ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN SÖZ VERDİK”

Basının gücünü yanımızda hissettiklerini söyleyen Vanspor 2’nci Başkanı Veysi Gençer, “Basının yanımızda görmekten büyük bir keyif aldım. Basının gücü en büyük güçtür. Bizler yönetim olarak Vanspor’u bu sene şampiyon yapmak için söz verdik. Bu sene şampiyonluk senesi olacağın kimsenin şüphesi olmasın. İnanıyorum ki basının gücü arkamızda olursa şampiyon olacağız.” Dedi.

HANOĞLU: GELİR VE GİDERLERİMİZ ŞEFFAF OLACAK

Şeffaflık noktasında kamuoyun her zaman açık olacaklarını belirten Vanspor Genel Sekreteri Gökhan Hanoğlu, “Başkanımızın zikrettiği gibi kongreden sonra bizler şeffaflık noktasında gelir ve giderlerimiz gerek basın ile gerekse kamuoyu ile paylaşacağız. Kongremizden bu yana toplam Gelirler toplamımız 142 Milyon 876 Bin 709 liradır. Giderler toplamı 142 Milyon 876 Bin 709 liradır. Futbolcu peşinat ve bonservis giderleri  102 Milyon 206 bin, spor malzemeleri giderleri 2 Milyon 250 bin, Gıda ödemeleri 893 bin, Seyahat ve Konaklama 1 Milyon 812 bin, Noter İşlemleri 51 bin, Tesisler bakım ve onarım 760 bin, Medikal malzeme alımı 435 bin, Geçmiş dönem Futbolcu personel ve piyasa ödemeleri, 34 Milyon 222 bin, reklam ve görünürlük 46 Bin mali müşavir 150 bin liradır.” Dedi.

“YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK”

Yeni sezona hazır olduklarını belirten Vanspor Genel koordinatörü Sedat Dicle, “Bildiğimiz üzere takımımız 18 Temmuz sonradan Kayseri kamp yaptık. Bu kamp içerisinde 4 hazırlık maçı oynandı. Maç performansı adına Van son olarak Ağrıspor ile hazırlık maçı oynadık. Hazırlıkları tamamladık bundan sonra sezon maçlarını tamamlayıp yolun sonunda şampiyon olacağız. Geçen sezondan devam eden seyircisiz maç oynama ceza bu hafta için de geçerli. Gönül isterdi il hafta kendi evimizde taraftar desteği alarak maça çıkmaktı. Bu minvalde yolun sonu şampiyonluk olsun.” Şeklinde konuştu.

GÖKIRMAK: TFF’DE VANSPOR LOGOSUNU GÖRMEK BÜYÜK GURUR VERİCİ

TFF Başkanın en yakın zamanda Van’ı ve Vanspor’u ziyaret edeceğini söyleyen Vanspor TFF sorumlusu Hatice Şule Gökırmak, “Vanspor için bu görevi aldım. Üzerime düşen ne varsa fazlasını yapmaya hazırım. Geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı ile bir araya geldik. En yakın zamanda Van’ı Vanspor’u ziyaret edeceğini belirtti. TFF’de yapılan toplantıda Vanspor logosunu görmek büyük gurur verici. Yönetimimizin kurmuş olduğu birlik beraberliği takdir ediyorum. Kurumsal bir takım için çok çaba sarf ediyoruz. Maçlarda kadın ve çocuk sayısını artırmak için çalışmalarımız var.”