VAN

Vanspor yeni 10 numarasına kavuştu!

TFF 2.Lig’de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalırken Vanspor transfer çalışmalarına da hız verdi. 2.Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Vanspor iyi bir kadro kurarak yıllardır özlemini çektiği 1.Lig’e çıkmak istiyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor iç transferde birçok oyuncu ile anlaşırken kadrosuna yeni isimleri de katmaya devam ediyor. Transfer çalışmaları kapsamında 10 numara bölgesine önemli bir takviye yapan Vanspor yeni 10 numarasına kavuştu.

Abone Ol

Önümüzdeki sezon TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Vanspor, iddialı bir kadro kurmak istiyor. Teknik direktörlük için Tahsin Tam ile anlaşan Vanspor’da transfer çalışmalarına da hız verirken önemli bir transferi daha bitirdi. Transfer çalışmaları kapsamında 10 numara bölgesine geçtiğimiz sezon devre arasında Iğdır FK’ya transfer olan Bekir Can yeniden Vanspor’a döndü.

BEKİR CAN YENİDEN VANSPOR’DA

Vanspor’dan yapılan açıklamada; “Kulübümüz geçtiğimiz sezonun ilk yarısında takımımızda forma giyen, ardından Iğdır FK ile şampiyonluk yaşayan başarılı orta saha oyuncusu Bekir Can Kara ile anlaşmaya varmıştır. Futbolcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileğiyle” denildi.