TFF 2.lig Kırmızı ve Beyaz Grup'ta 1.Lig’e çıkmak için kıyasıya yarış devam ediyor. Beyaz Grup’ta play-off 3.tur yarı final ilk maçında 1461 Trabzon, Vanspor’u konuk etti. Van’da oynanacak olan rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor ile dönem isteyen Vanspor, sahadan 2-0 mağlup ayrılarak tur şansını da zora soktu.

VANSPOR, TUR ŞANSINI ZORA SOKTU

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Vanspor, 1461 Trabzon’a konuk oldu. Van’da oynanacak olan rövanş maçı galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Vanspor, Trabzon’dan istediği skor ile dönemedi. Çekişmeli geçen maçta sahadan 2-0 yenik ayrılan Vanspor tur şansını Van’da oynanacak maç bıraktı. Maçın ilk yarısında iki takımda karşılık ataklar bulurken Vanspor birçok net pozisyonu gole çeviremedi. İlk yarının sonlarına doğru 1461 Trabzon soldan geliştirdiği atakla İlhan Depe’nin attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü eline alan Vanspor birçok gol pozisyonundan yararlanmazken 90+1 dakikada kontra ataktan yediği gol ile rakibine 2-0 yenildi ve tur şansını da bir sonraki maça bıraktı.

İKİNCİ MAÇ 27 MAYIS PAZARTESİ

Vanspor, play-off 3.tur ilk maçında 1461 Trabzon’a konuk oldu. Maçtan 2-0 yenik ayrılan Vanspor, tur şansını bir sonraki maça bıraktı. Vanspor 27 Mayıs Pazartesi günü yarı final 2.maçında 1461 Trabzon’u konuk edecek.

VANSPOR’DA HEDEF 23 YILLIK 1.LİG HASRETİNİ DİNDİRMEK

Vanspor-Aksarayspor maçını yönetecek hakem belli oldu Vanspor-Aksarayspor maçını yönetecek hakem belli oldu

Vanspor, tek hedef 23 yıllık 1.Lig hasretine de son vermek. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen Vanspor, play-off finaline çıkıp 2000-2001 sezonunda boy gösterdiği ve 13 sezon boyunca mücadele ettiği 1.Lige çıkmak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN