VANSPOR

Vanspor teknik direktörü Tahsin Tam'dan lig öncesi takımla ilgili önemli açıklamalar!

Önümüzdeki sezon TFF 2.lig'de mücadele edecek olan Vanspor, hafta sonu başlayacak olan lig öncesi Ağrıspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Vanspor, Ağrıspor'u 4-0 yenerek yeni sezon için umut veren bir futbol ortaya koyarken Ağrıspor maçı sonrası Vanspor teknik direktörü Tahsin Tam takım ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Abone Ol

Yeni sezonda teknik direktörlük koltuğuna Tahsin Tam'ı getiren Vanspor, iç ve dış transferde önemli isimlerle anlaşarak takımı güçlendirdi.yeni sezon öncesi Ağrıspor ile bir hazırlık maçı yapan Vanspor maçtan 4-0 galip ayrılarak yeni sezon için tüm kenti şampiyonluk için ümitlendirdi.

Ağrıspor ile yapılan hazırlık maçı sonrası takım ile ilgili önemli değerlermelerde bulunan Vanspor teknik direktörü Tahsin Tam, " Biz şampiyon olmak için geldik" dedi.

"BERABER BİR SİNERJİ ORTAYA KOYDUĞUMUZDA ANCAK İSTEDİĞİMİZ BAŞARIYA ULAŞABİLİRİZ"

Doğunun incisi Van'a geldiğim ilk günden itibaren bölge insanının sıcaklığını çok yakinen hissettiğini belirten Vanspor teknik direktörü Tahsin Tam; "İnandığım bir proje olduğu için buraya geldim, başkanımız ve yönetim kurulumuz ilk geldiğimiz günden beri olağanüstü bir fedakarlık yaparak istediğim kadroyu oluşturdular, bundan sonraki süreçte de sorumluluk bize ve oyuncu grubuna düşüyor. Biz hiçbir şeyi tek başımıza beceremeyiz; yönetim kurulumuz, biz, teknik ekip, futbolcularımız ve medya mensupları ile beraber o sinerjiyi ortaya koyduğumuzda ancak ki istediğimiz başarıya ulaşabiliriz."

"BİZ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

"Son senelerde hiç gerçekleşmemiş bir sinerji ortaya çıktığından bahsettiler bana kongrede. Sivil toplum kuruluşları, Vanspor taraftarları, camiamız ve medya ile beraber. Bunun da tabii ki özlenen bir tablo olduğunu düşünüyorum, özlenen tabloyu taçlandırmak da bizim sorumluluğumuzda. Uzun yıllardır bu işin içindeyim, hem yetiştiriciliğini, hem yarışmacılığını çok farklı kulüplerde yaptım. Kendimle ilgili söyleyebileceğim şey; oyun kalitemizin her zaman üst düzeyde olacağıdır. Biz şampiyon olmak istiyoruz ama oyun kalitesi ile de hem kulübümüze, hem camiamıza hem de Türk futboluna seyir zevki vermek istiyoruz, bu tempo oyununun sözünü verebiliriz. Bizim de oyuncu kadromuz o kalitede, hem tempoyu yapabilecek hem de agresif şekilde mücadele edebilecek oyuncularla kadroyu oluştururken, içine çok yetenekli oyuncular da serpiştirdik, bizler de kendi aramızda aile ortamını oluşturduğumuzda istediğimiz başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum." Dedi

YÖNETİM ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI, SIRA BİZDE

Yönetim kurulumuz üzerine düşen her şeyi kusursuz şekilde yerine getirdi, bizim şikayet edeceğimiz bir durum söz konusu değil, Van Spor imajı için de bu çok önemliydi, bize yapılan tüm geri dönüşler olumlu olduğu için bizi mutlu ediyor." ifadelerine yer verdi.