VANSPOR

Vanspor taraftarını heyecanlandıran paylaşım!

2.Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Vanspor iyi bir kadro kurarak yıllardır özlemini çektiği 1.Lig’e çıkmak istiyor. Vanspor, iç transferde 10 isim ile yeniden anlaşırken dış transferde de 13 önemli ismi kadrosuna kattı. Vanspor kadrosuna kattığı önemli isimlerin ardında Vanspor kulüp yöneticisi Gökhan Hanoğlu’ndan Vanspor taraftarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi. İşte o paylaşım...

Abone Ol

Geçtiğimiz ay olağanüstü kongreye giderek yeni başkanını seçen ve yeni sezonun yapılanma çalışmalarına hız verdi. Vanspor, transfer çalışmaları kapsamında kadrosuna önemli isimleri katarken iç transferde 10 dış transferde de 13 oyuncu olmak üzere 23 isim ile anlaştı. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Vanspor transfer çalışmalarını sürdürürken Vanspor kulüp yöneticisi Gökhan Hanoğlu’ndan Vanspor taraftarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Yeni sezon öncesi Vanspor’da transfer çalışmaları hızlanırken Vanspor kulübü Genel Sekreteri Gökhan Hanoğlu’ndan Vanspor taraftarlarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Hanoğlu, paylaşımında yeni bir transferin daha müjdesini vererek "Hayırlı olsun!!" notuyla anlaşmanın tamamlandığını duyurdu.

İşte o paylaşım;