GÜNCEL

Vanspor taraftarına hasret kalacak!

TFF 2.Lig’de 2024-2025 sezonunun başlamasına kısa bir süre kaldı. Önümüzdeki sezon TFF 2.Lig Kırımızı mücadele edecek olan Vanspor, yeni sezonda teknik direktörlük koltuğuna Tahsin Tam’ı getirirken yaptığı flaş transferlerle de takım adeta baştan kuruldu. Yaptığı flaş transferlerin ardından ilk maçına çıkacak olan Vanspor, yeni sezonu Derince Belediyespor maçıyla açarken taraftarıyla buluşmak için gün sayan Vanspor, uzunca bir süre takımına hasret kalacak.

Abone Ol

TFF 2.Lig’de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalırken, taraftarlar da takımlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Bu sezon yeni yönetim ve yeni hocasıyla lige başlayacak olan Vanspor, hem iç transfer hem de dış transferde önemli isimleri kadrosuna katarak ligin en iddialı takımları arasında yer aldı. 31 Ağustos’ta başlayacak olan lig öncesi Vanspor, yeni sezonu Derince Belediyespor maçıyla açarken heyecanla bekleyen Vanspor taraftarına kötü bir haber gelirken uzunca bir süre Vanspor taraftarı takımına hasret kalacak.

2024-2025 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Vanspor, yaptığı bir birinden önemli transferlerle de adından sıkça söz ettirdi. 31 Ağustos’ta başlayacak olan lig öncesi taraftarlar ilk maçı heyecanla beklemeye geçerken Vanspor’un kendi sahasında 1 Eylül’de karışılacağı Derince Belediyespor maçı öncesi Vanspor taraftarlarına kötü bir haber geldi.

TARAFTAR VANSPOR’A HASRET KALACAK

2.Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Vanspor iyi bir kadro kurarak yıllardır özlemini çektiği 1.Lig’e çıkmak istiyor. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen Vanspor taraftarını bu sezon kötü bir fikstür beklerken Vanspor’un geçtiğimiz sezondan kalan cezası nedeniyle Derince Belediyespor maçını seyircisiz oynayacak ve taraftarından yoksun maça çıkacak. Ligin 2’inci ve 3’üncü hafta maçlarını deplasmanda oynayacak olan Vanspor ligin ilk 3 haftasında taraftarıyla buluşamayacak.

VANSPOR, ELAZIĞ MAÇIYLA TARAFTARIYLA BULUŞACAK

Vanspor ligin ikinci haftasında Nazilli Belediyespor’a konuk olurken ligin 3’üncü haftasında ise Giresunspor ile karşılaşacak. Vanspor ligin 4’üncü haftasında 22 Eylül'de oynanacak olan Elazığ maçıyla yeni sezonda taraftarıyla ilk kez buluşacak.