SPOR

Vanspor Store'un yeni yeri belli oldu! Satışlar orada yapılacak...

Ligin başlamasına sayılı günler kala Van'ın profesyonel takımı olan Vanspor'un resmi ürünlerinin satış yapılacağı yeni alan belli oldu.

Abone Ol

ŞEHRİVAN HABER - Bu yıl TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Vanspor Futbol Kulübün'nün yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

31 Ağustos tarihi itibariyle start alacak 2. ligde bir taraftan transferler ve kamp çalışmaları sürdürülürken diğer taraftan taraftarın takıma katkısını sağlayacak ürünler için de çalışmalar yapılıyor. Transferleri ardı ardına açıklayan Vanspor FK'da taraftarlar oyuncular kadar bu sezonki formaları ve forma satışı yapılacak yerleri merak ediyor.

Henüz yeni sezon formalarını tanıtmayan takımın yeni ürünleri merakla beklenirken Vanspor Store adıyla satış yapan kurumsal satış mağazasının yerinde de değişikliğe gidildi.

Geçtiğimiz yıl Van Atatatürk Şehir Stadı önünde bulunan satış standı bu yıl Beşyol Meydanına taşındı. Halihazırda son ekiklikleri giderilen mağaza aracılığı Vanspor taraftarları, yeni hazırlanan ürünleri Beşyol meydanında bulunan Vanspor Store mağazasından alabilecek.