ŞEHRİVAN HABER - TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci haftanın maçları oynandı. Dün oynanan üç maçın ardından bugün de grubun kalan maçları oynanırken Vanspor FK da deplasman da Nazilli Belediyespor’un konuğu oldu.

Ligin ilk haftası Belediye Derincespor’a karşı aldığı galibiyetin morali ile maça çıkan Vanspor FK, Aydın’dan istediği sonuç ile ayrılmayı başardı. Maç boyunca etkili bir oyun ortaya koyan ve Rakip kaleyi sık sık yoklayan Vanspor 3 puanı maçın iki yarısında da bulduğu gollerle aldı.

Maçtaki ilk golü 39’uncu dakikada Fuat Bavuk’un ayağından bulan Vanspor, ilk yarı boyunca ataklarını sürdürdü. Üstün oyun ikinci yarıda da devam ederken temsilcimizin ikinci golü yine Bavuk’un ayağından 65’inci dakikada geldi. Maçın son golü ise 4'üncü uzatma dakikasının sonunda geldi. Devrim Taşkaya'nın ayağından gelen golün ardından maçta santra yapılmazken maç sona erdi.

Vanspor maçında yüreklerin ağza geldiği anlar! Vanspor maçında yüreklerin ağza geldiği anlar!

Yeni golcüsünün ayağından gelen iki golle ve Taşkaya'nın son dakika golü ile 3-0 galip gelen ve puanını 6’ya çıkaran Vanspor FK, gelecek hafta oynayacağı Giresunspor maçı öncesi moral buldu.

Resim

Muhabir: ZENÜN YEŞİL