ŞEHRİVAN HABER - Türkiye'de 1. ve 2. liglerden sonra Vanspor'un da mücadele verdiği 2. liglerde de bu hafta sonu itibariyle maçlar start aldı.

Vanspor FK, evinde Belediye Derincespor'u ağırlarken büyük heyecana sebep olan maçta Vanspor, rakibini son dakikalarda bulduğu gol ile 2-1 mağlup etti. İlk hafta cezası nedeniyle taraftarı olmadan maça çıkan Vanspor'da taraftar takımı ile buluşacağı maç öncesi önemli bir konuda çağrıda bulundu.

TARAFTAR HAKLI OLARAK SORUYOR: BU SICAKTA MAÇ MI OYNANIR?

TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup'ta bir çok maç akşam saatlerinde oynanırken taraftar özellikle sıcağın etkili olduğu bu süreçte maçların akşam oynanması gerektiğini söyledi. Taraftarlar sosyal medya platformları üzerinden yetkililere; "Gündüz saat 14.00 ve 30 derece sıcakta futbol mu oynanır? Statta gece maçları için ışık düzeneği varsa TFF ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü neden kullanma yönüne gitmiyor?" dedi.

YÖNETİM DE AKŞAM MAÇLARI İÇİN DEVREYE GİRDİ

NAKLEN YAYIN | Nazilli Belediyespor-Vanspor maçı naklen yayını! NAKLEN YAYIN | Nazilli Belediyespor-Vanspor maçı naklen yayını!

Şehrivan Gazetesi konuyu ilgili isimlere sorarken, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan stattaki ışıkların mevcut durumda akşam maçları oynanması için yeterli olmadığı bilgisini aldı. Öte yandan yöneticiler bu konuda sorunların giderilmesi ve akşam maçlarının oynanması için girişimleri sürdürdüğünü ifade etti.

Muhabir: ZENÜN YEŞİL